kategorie: 

Just – International AG, Švýcarsko

Kvalita ze Švýcarska s vysokým obsahem přírodních složek

Rodinná společnost fungující od roku 1930, byla založena panem Ulrichem Jüstrich ve Švýcarsku. Filosofií společnosti je vyrábět produkty s láskou s nejkvalitnějších surovin podléhajícím švýcarským normám. Výsledkem jsou osvědčené přípravky s prokazatelnou účinností.

Tyto přípravky se staly součástí i mého každodenního života před více než deseti lety. Nyní jsem zařadila své oblíbené produkty i do mých služeb v bříza Harmonie a zprostředkovávám je i vám. Povím vám které mám nejraději a vysvětlím proč.

 

OLEJ Z 31 LÉČIVÝCH BYLIN

Tento výrobek je zcela po právu perlou Justu, na trhu je letos přesně 30 let a je jedním z klíčových produktů. Tvoří ho směs nejčistších éterických olejů a extraktů z bylin, která je určena zejména k osvěžení, uvolnění a povzbuzení těla i ducha. Jedná se o silně koncentrovaný produkt, u kterého se dávkuje po kapkách. Dá se využít s opatrností jeho malé množství neředěně přímo na pokožku, nebo přidat do oblíbeného krému. Jeho účinky jsou prohřívací, působí při nachlazení, při bolestech hlavy, pomáhá snižovat stres a zvyšovat koncentraci. Já jej používám na masáže přidáním do masážního oleje, často i neředěný rozetřením na bolavý sval. Dále často přidávám několik kapek i do aromalampy. Velmi rada ho kombinuji s Tymiánovým krémem. Mezi způsoby jeho využití patří i přidání několika kapek do koupele či do inhalace. Je to multifunkční olej, který by neměl chybět v žádné domácnosti ani na cestách. Využívám ho takřka denně a doma mi nikdy nechybí.

 

just

 

TYMIÁNOVÝ KRÉM

Již jsem tu zmínila Tymiánový krém, který patří mezi mé další oblíbené produkty. U tohoto krému mám ráda především jeho krásnou vůni. Mezi jeho hlavní účinné složky patří éterické oleje z tymiánu, eukalyptu, borovice, rozmarýnu a heřmánku. Tato kombinace působí antisepticky, má osvěžující vliv a pomáhá především dýchacím cestám. Výborně se hodí k rozetřeni na hrudník nebo na šíji pro naše příjemné dýchání. Velmi se mi osvědčuje i v kombinaci s bylinným sprayem Eucasol, který příjemné osvěží a provoní  zároveň  nádherně vzduch v místnosti.

 

EUCASOL

Bylinný spray, který uleví dýchacím cestám, podpoří dobrý spánek a osvěží vzduch v interiéru. Hodí se taktéž k neutralizaci zápachu což využijeme často při našich cestách, na hotelu a v autě. Je výborný i k aplikaci na polštář nebo kapesník při nachlazení nebo na oblečení.  V horku příjemně ochlazuje vlivem přítomné máty.  Tak abych to shrnula, jeden Eucasol prostě nestačí. Je skvělý.

 

JALOVCOVÝ KRÉM

Poslední, ale rozhodně ne postavením, je v mé čtveřici nejoblíbenějších přípravků Justu Jalovcový krém. Tento krém má své působení cílené hlavně na svaly. Svým prohřívacím působením je dokáže účinně prokrvit, povzbudit a uvolnit. Jeho vliv je na kůži v podobě zčervenání krásně vidět. Pomáhá jak před fyzickou aktivitou, tak i po ní, je vhodný pro osoby trpící pocitem studených nohou, protože podporuje mikrocirkulaci krve v kůži a tím je dokáže zahřát. Obsahuje v sobě kromě extraktů z jalovce a cypřiše také sójový olej, proto se výborně hodí k masážím. Jak ho používám já? Právě tak.

Výborných produktů Justu je samozřejmě celá řada, včetně vynikajících éterických olejů, kořeni i výživových doplňků. Já jsem pro vás vybrala ty, které jsou z mého pohledu základem mít v pohotovosti a po ruce doma. V případě vašeho zájmu s vámi ráda proberu a vybereme ten nejvhodnější přímo na míru vaší potřebě.

zdroj Just CS

 

 

just

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Relaxační meditace

jana břízová

Stáhnětě si do mobilu poklidnou relaxační meditaci

zrelaxujte své tělo a mysl

Krátká meditace, kterou si můžete pustit ke zrelaxování po dlouhém dni nebo také během dne - jako svou osobní odpočinkovou pauzu mezi dvěma náročnými aktivitami.

Stáhnětě si do mobilu poklidnou relaxační meditaci

zrelaxujte své tělo a mysl po dlouhém dnu

© 2022 web s láskou od lucie s.  |  GDPR  |  obchodní podmínky  |  site credit

Fyzioterapie a masáže pro život bez bolesti, tvoření a workshopy pro život v harmonii. 

spojme se

HoME

o mně

blog

kontakt

fyzioterapie

NORDIC WALKING

tvoření

workshopy