kategorie: 

Mozaikový workshop

Buďte kreativní, budu s vámi…

Další z tvůrčích dnů s keramickou mozaikou je za námi. Cítím velkou vděčnost, že mohu inspirovat a naučit vás nové dovednosti. Mám velkou radost, když ve vašich očích vidím, jak počáteční obavy střídá vášeň a nakonec štěstí z výsledného výrobku.

Tentokrát nás chladné počasí zahnalo na celé dopoledne do pěkně vyhřáté dílničky. Tam jsme probrali potřebné informace a pracovaly na přípravě projektu. Když bylo vše v hlavě a na stole připraveno, započaly jsme se samotnou praxí. Štípaly, lepily a skládaly, hezky postupně dílek k dílku. Většina lidí si myslí, že jde o hledání částí padnoucích optimálně k sobě. To je ale velký omyl, který na kurz velmi záhy omyl.  S mou radou a pomocí v zádech, vznikají pomalu obě práce. Když dolepeno, musíme počkat na zaschnutí, tak máme využít tento čas na něco dobrého k snědku. Po obědě jsme mohly dokončit celou práci venku na zahradě, kde se finálně spárovalo. Vladi si vytvořila kulatý podnos v zemitých barvách a její maminka zasvítila veselým sluníčkem, které nám krásně vysvitlo i nad hlavami. Autorka ho vyrobila na podklad, který si umístí na stěnu. Obě věcičky se myslím velmi povedly a přinesly majitelkám velkou radost.

 

dílna

 

Den plný kreativity

Mou snahou je vytvořit prostředí, ve kterém se budete cítit příjemně a bude se vám v něm hezky tvořit. Naučím vás, jak na to a na vás je pak vše ostatní. Na každém záleží, kolik popustí uzdu své fantazii, emocím a svobodě, kterou tento proces bezesporu dopřává. O tom žádná, je to výzva. A jako bonus získáváte možnost, své nově nabyté umění posouvat výš a vytvářet prostor pro velkou radost ve vašem životě. Přinášíme mi potěšení být součástí těchto příběhů. Je ale také možné, jen tak přijít vyčistit hlavu a vytvořit dárek například pro vaši milou přítelkyni k narozeninám. Protože dárky vyrobené vlastními rukama as láskou mají nejvyšší hodnotu.

Dílna je určena vždy pouze pro dva účastníky, protože tento komorní prostor dopřává dostatek času, klidu a péče, kterou chci každému zúčastněnému dopřát. To znamená, že můžete přijít třeba s maminkou, kamarádkou, dcerou či přítelem. Můžete si také zakoupit voucher a darovat ho někomu, kdo rád tvoří. 

Tak se budu moc těšit příště třeba na Vás.

Přihláška na https://janabrizova.cz/tvoreni-a-workshopy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Relaxační meditace

jana břízová

Stáhnětě si do mobilu poklidnou relaxační meditaci

zrelaxujte své tělo a mysl

Krátká meditace, kterou si můžete pustit ke zrelaxování po dlouhém dni nebo také během dne - jako svou osobní odpočinkovou pauzu mezi dvěma náročnými aktivitami.

Stáhnětě si do mobilu poklidnou relaxační meditaci

zrelaxujte své tělo a mysl po dlouhém dnu

© 2022 web s láskou od lucie s.  |  GDPR  |  obchodní podmínky  |  site credit

Fyzioterapie a masáže pro život bez bolesti, tvoření a workshopy pro život v harmonii. 

spojme se

HoME

o mně

blog

kontakt

fyzioterapie

NORDIC WALKING

tvoření

workshopy